top of page

Vrijdag 15 november 2019 is het zo ver: de allereerste editie van de Grootste VrijMiBo van de Kempen! De opbouw is in volle gang, de tenten staan al overeind, het bier staat koud en de band is zich al warm aan het spelen. Hieronder nog even de laatste informatie voor jou op een rijtje.

evenement

Met een ticket heb je toegang tot de Grootste VrijMiBo van de Kempen én de vrijdageditie van Elsom Winterfestival. De Grootste VrijMiBo duurt van 16:00 - 19:00 uur en gaat naadloos over in Elsom Winterfestival tot 01:00 uur. Met een ticket van de Grootste VrijMiBo kan je tot 18:30 uur naar binnen.

locatie

De Grootste VrijMiBo van de Kempen vindt plaats op het terrein van Elsom Winterfestival: Lage Miersedijk 2, Reusel.

minimumleeftijd

Minimumleeftijd is 18 jaar. Breng je ID mee!

tickets

Tickets kunnen vanaf je telefoon gescand worden, graag zelfs! Heb je online extra consumptiebonnen gekocht? Dan heb je hiervoor een extra ticket in je mailbox ontvangen welke je kan verzilveren bij de muntenkassa. Let op: Met elk ticket van de Grootste VrijMiBo kun je tussen 16.00u en 18.30u naar binnen. Tickets kunnen tot vrijdag 15 november 18.00u digitaal aangeschaft worden. Er is géén deurverkoop.

bedrijfspakketten

Heb jij een ticket als onderdeel van een bedrijfspakket? Gooi je ticket na het scannen dan niet weg, want deze is nog 4 consumptiebonnen waard bij de muntenkassa! Belangrijk: je hoeft niet per se tegelijk binnen te komen.

lockers

Berg je jas en tas veilig op in de daarvoor bestemde lockers. De lockers kosten €5,- en €5,- borg (deze krijg je terug als je de sleutel weer inlevert).

parkeren

Kom je met de auto? Parkeren doe je bij Manege Meulenhaoi (Hulselsedijk 34, Reusel). Dit is op een paar minuten lopen van het festival terrein.

fietsen

Kom je op de fiets? Zet deze dan netjes weg in de daarvoor bestemde fietsenstalling, dan kan je hem nog makkelijk terugvinden na 15 bier. Voor de fietsenstalling volg je de aangegeven bordjes.

rolstoelvriendelijk

Het evenement is rolstoelvriendelijk. Er is tevens een invalidetoilet aanwezig.

hapjes

Bij een ticket van de Grootste VrijMiBo zijn heerlijke hapjes inbegrepen, verzorgd door Liberty Foodbar. De hapjes zullen geserveerd worden tussen 16:30u - 18:30u. Grote trek? Vanaf 19:00u zijn er diverse foodtrucks op het terrein geopend. 

verwarmd en overdekt

In november wil het weer nog wel eens omslaan, maar geen paniek! De Grootste VrijMiBo vindt plaats in een gezellige en verwarmde tent. En omdat we de tent niet té warm willen maken is binnen roken uiteraard niet toegestaan.

Is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via 0497-783100.

  • Facebook - Grootste Vrijmibo
  • Instagram - Grootste Vrijmibo
bottom of page